zondag 4 december 2011

no.409


'Fabian'
Fabian van Animalinneed
acrylic on canvas 5x5cm (2x2"inch)
kijk ook eens bij Fabian2  Hadila  Noor of Meggie

more info click here & scroll down
or if you like to see a little footage of this lovely fellow click here
6 opmerkingen:

 1. Dit is Fabian een rustige maneto reu van 30 cm en 2 jaar oud,
  hij zit nu al 1 jaar in het asiel in Spanje in la Linea, ik heb gisteren gevraagd of ik hem op afstand mag adopteren. Gegrepen door zijn koppie en zijn bijzondere oren moest ik hem gewoon schilderen. En met de opbrengst van zijn schilderijtje kunnen we een nieuw hondje op afstand adopteren. Lees meer over alle goeie dingen die animalinneed voor honden doet en natuurlijk welke honden je eventueel zelf kunt adopteren. Op afstand of in het echt.
  http://www.animalinneed.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het eventueel mogelijk dat je in opdracht een hondje schildert? Dus van al geadopteerde hondjes als mensen dat willen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo..., ja hoor dat kan, je kunt me een mailtje sturen, mijn e-mailadres vind je als je op mijn profiel 'about me' klikt hiernaast. En stuur dan het liefst een flink aantal verschillende foto's zodat ik een goed idee krijg van het hondje. Als je nog meer vragen hebt kun je me natuurlijk sowieso een mail sturen op firmalovelies[at]gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi. Ik had me gisteren opgegeven voor mini mail en vandaag ontving ik een afbeelding van Meggie uit Lalinea. Ik vang al een aantal jaren hondjes op voor Lalinea en vind dat erg bevredigend en errug leuk om te doen. En ben blij te lezen dat jij je ook inzet voor ze, Tof!
  Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor je mini mail van Meggie, vind het erg mooi en word er blij van. Dank je wel.
  Kan/mag ik ook meerdere malen zo'n mini mail aanvragen? Ik hoop het. Liefs uit A'dam van Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi jolanda, wat geweldig dat jij die hondjes opvangt, een vriendin van mij doet dat ook voor een andere stichting. Ik zou me persoonlijk veel te snel hechten aan zo'n beestje ben ik bang en ik heb zelf een hond die niet altijd sociaal is juist naar kleine hondjes...Maar ik vind het geweldig dat La Linea bestaat en wat ze doen vandaar dat ik op deze manier iets probeer te helpen.

   Verwijderen
 5. This painting of Fabian is sold and is going to Denmark to the lovely Tine who adopted several dogs already. Thank you Tine!
  By you another contribution is made to animalinneed.
  But the real Fabian is still waiting for a new home. I put a link above to a you tube movie from Animalinneed. The most modest dog you see in the movie is Fabian with his short legs and big ears:))

  BeantwoordenVerwijderen

Tell me what you think...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...