woensdag 11 januari 2012

no.447


'Noor'
Noor van animalinneed
Noor is een superaanhankelijk hondenmeisje van 11 maanden en 38cm hoog. Ze is vanuit het spaanse asiel La Linea bij een tijdelijk opvanggezin in Nederland maar ze zoekt nog een lief baasje...

Update: Noor heeft gelukkig al een fantastisch gezin gevonden maar er zijn altijd heel veel andere leukerds bij animalinneed die misschien precies op jou wachten...3 opmerkingen:

 1. En natuurlijk gaat weer 25% van de omzet naar La Linea in Spanje, net als bij alle andere schilderijen van Animalinneed-hondjes. Als je hier vlak boven (onder het potlood) op het tweede label ANIMALINNEED klikt zie je ze allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind net dit schilderij en ik vind het echt geweldig, het raakt me enorm. Dit omdat ik het nieuwe baasje van noor ben. Ze is ontzettend gelukkig en verwend bij ons, echt een prinsesje. Ik ga meteen met mijn vriend overleggen of er het schilderij aan kunnen schaffen. Groetjes marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Marjolein, wauw wat goed dat jullie de nieuwe baasjes van Noor zijn en dat ze nu een prinsessenleven leidt. Zij en haar zusje Meggie zijn ook zulke aandoenlijke hondenmeisjes dat ik ze wel moest schilderen.
  Mooi dat jij als nieuwe baasje haar ook echt herkend.
  Lieve groet Lies

  BeantwoordenVerwijderen

Tell me what you think...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...