vrijdag 13 januari 2012

no.449

'Meggie'
Meggie is het veel kleinere zusje van Noor, 11 maanden oud en 29cm hoog. Ook zij is een animalinneedhondje in Nederland waar ze logeert bij een opvanggezin en ook zij zoekt nog een baasje...3 opmerkingen:

 1. Hoi.
  Ik kreeg vandaag een mini mail en ik vind t hardstikke leuk, het was een prentje van Meggie, prachtig! Vind t ook erg leuk dat je je ook inzet voor Animal in need-Lalinea, Top!. Ikzelf vang al jaren honden voor ze op, wat erg bevredigend is! Kun je vaker dan 1 keer een mini mail ontvangen.
  Bedankt voor je mooie mini mail. Lief uit A'dam van Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Jolanda, ik zag je berichtje bij Fabian no.409, dank voor je complimenten en fantastisch dat jij zo'n gastgezin bent, daar heb ik echt bewondering voor! Je gaat je toch hechten aan zo'n snoepie iedere keer. Leuk dat je je hebt aangemeld voor de dagelijkse happy-mini-mail vanaf nu ontvang je er iedere ochtend ééntje om 9.00 of bedoel je dat je het voor iemand anders wilt aanmelden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat een schatje, wat jammer nou dat we alle twee werken.Ik wil graag een hondje maar vind het zielig als zo;n beestje de hele dag alleen thuis is.Je schilderijtjes zijn prachtig en wat goed dat je je inzet voor dit doel.
  Liefs
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Tell me what you think...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...