maandag 23 januari 2017

no.1078

If you follow the miniatures for a while you know I'm fond of animals and dogs in particular.

I think every dog is a joy to paint but some dogs are even worth a homage. 

So is a dog named Bagel. She is a dog-girl I got to know by pictures from her lady-human Natasja. Natasja is a great photographer, and I used to lay out her children's fashion-pictures for a magazine called viva-mama. More than once I saw this funny dog on her pictures and that made me smile big-time. Later on I met Bagel in real life and she truly is a character.

This week is going to be a tribute to this dog named Bagel, everyday a different mini, no special reason, just because she is a topmodel to me. So if you don't like dogs don't open your mini-mail the rest of this week and if you do, simply enjoy!:-)

Make it a playful week!
With Love Lies

"Dogs motivate us to play, be affectionate, seek adventure and be loyal." 
Tom Hayden

'Where Ever I lay My Head...'
--Tribute to a dog named Bagel-1--
acrylic on canvas 5x5cm 2x2"inch


5 opmerkingen:

 1. Als je de mini-mail al een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op dieren en honden in het bijzonder.

  Wat mij betreft is het enorm inspirerend en een plezier om ze te schilderen, maar van sommige honden moet ik gewoon een serie maken. Dat is het geval bij een vrouwtjeshond met de naam Bagel.

  Ik leerde haar voor het eerst kennen op de foto's van Natasja. Zij is een goeie fotografe die onder andere mode shoots met kinderen doet en regelmatig zag ik dan zo'n leuk dier op de foto. Gewillig met een mutsje op of een pruik. Of gewoon als lieve vriendin wachtend naast een kind. Aangezien ik alle produkties mocht vormgeven in het tijdschrift Viva-Mama, koos ik natuurlijk het liefst de beelden met Bagel. Later leerde ik haar in het echt kennen en ze voelde meteen vertrouwd.

  Deze week word een soort van homage aan Bagel. Iedere dag een nieuwe mini van haar. Geen bijzondere reden, anders dan dat ik gewoon ongelofelijk blij van haar word. Stel dat je nou niet van honden houdt, open dan vooral deze week niet je happy-mini-mail;-) Maar ik hoop natuurlijk dat je net zo blij van haar word als ik, dus geniet!

  Maak er een lichtvoetige week van!
  Liefs Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe je die ogen ook schildert Lies, geweldig, compliment.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je Hilly, de ogen vind ik meestal ook het leukste om te schilderen, daar huist de ziel het duidelijkst:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Tell me what you think...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...