tag:blogger.com,1999:blog-7467876086561915547.post5802189118053566005..comments2024-03-04T16:57:49.796+01:00Comments on ! HAPPY-mini-mail ♥: no.1046Lovelies/Lies Goemanshttp://www.blogger.com/profile/17723439954754061834noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7467876086561915547.post-58773165685611684062016-09-13T18:15:02.845+02:002016-09-13T18:15:02.845+02:00Ik weet nog dat ik als kind voor de eerste keer ee...Ik weet nog dat ik als kind voor de eerste keer een vijg at. ik vond er echt geen barst aan. Het was een gedroogde vijg, de kleur was saai bruin en er zaten van die harde pitjes in. Ik was als kind al zo’n gevoelig diertje en vooral met eten kon dat nog weleens wat gedoe opleveren. Maar wat schetste mijn verbazing toen ik voor het eerst een verse vijg zag en at. Echt vers, zelf geplukt van een franse boom. Dat je die toch wat harde buitenkant gewoon kon opeten en dan dat prachtige sappige binnenwerk, die wat vreemde lichtzoete smaak,. De combinatie van stevig en zacht. De prachtige kleuren buiten van dieppaars naar groen en binnenin weer van paars naar rozerood met gele pitjes. Ja hoor nu ben ik verkocht maar eigenlijk vooral als ik ze zelf van de boom kan plukken. <br /><br />Heb jij een fruitsoort die je pas later bent gaan waarderen?Lovelies/Lies Goemanshttps://www.blogger.com/profile/17723439954754061834noreply@blogger.com